Midt i AI-dramaet: Quoras CEO lemper om fremtiden
Adam D’Angelo, CEO for Quora og den eneste overlevende fra bestyrelsesomlægningen hos OpenAI, står i spidsen for Quoras nye satsning, Poe – en platform, der lader udviklere skabe og brugere interagere med forskellige chatbots. Med både en omgang bestyrelsesdrama og en AI-platform under armen, er D’Angelo ikke bare en skakspiller på tech-skakbrættet; han designer også brikkerne!
Human versus AI: Hvem vinder?
Trods hypen omkring AI, melder D’Angelo om rekordhøje brugertal for Quora. Mennesker kan stadig noget særligt, når det kommer til svar – i hvert fald indtil videre. “Menneskets viden er dyb, og ikke alt er tilgængeligt på internettet,” pointerer han. På hans platform er menneskelig indsigt stadig i højsædet, selvom AI nu begynder at snige sig ind som en hjælpende hånd til databaseret viden.
Poe vs. GPT: Spændende tider for udviklere!
Poe-platformen har allerede miljoner af brugere og tilbyder noget så sjældent som at betale udviklerne for deres bots. D’Angelo er fast besluttet på at hjælpe udviklere med at få en skive af økonomikagen gennem abonnementsreferrals og pay-per-message indtjeninger.
Udfordringer på den AI-bestøvlede vej
At skabe den perfekte chatbot er ikke uden udfordringer. Med mere end en million bots er konkurrencen hård, og mediernes larm hjælper ikke på skille fårene fra bukkene. D’Angelo er dog optimist og arbejder på at finpudse Quoras anbefalingssystemer for netop at fremhæve de bedste og mest brugbare bots.
Fremtidens visioner og ingen reklamer
Poe, som kører uden annoncer, ser stadig en solid vækst og holder øje med udviklingen. “Vores største fokus er at levere værdifulde og nyttige AI-værktøjer uden at spamme vores brugere,” siger D’Angelo. Så mens andre platforme flirter med reklamer, holder Quora stilen ren og direkte.
AI skriver med menneskelig flair på Quora
AI-assisterede svar er allerede en realitet på Quora, hvor Poe hjælper med at formulere svar på brugernes spørgsmål. D’Angelo’s mål er at sikre, at AI-svar kun overtrumfer menneskelige svar, når de rent faktisk er mere nyttige.
Et samspil, ikke en kamp
Når talen falder på Quoras forhold til OpenAI fastslår D’Angelo, at der er mere tale om symbiose end konkurrence. “Vi er stor kunde hos OpenAI og ser mere samarbejde end konkurrence fremadrettet,” forklarer han. Med planer om at udvikle Quoras egen AI endnu mere, er det spændende tider for både brugere og udviklere!
Med en humoristisk og visionær leder ved roret, ser fremtiden spændende ud for Quora og deres nyeste AI-venture, Poe. Mon ikke både mennesker og maskiner kan finde fælles fodslag i D’Angelos digitale univers?